Delavnice

Večino sedanjih članov Društva Edirisa Slovenije povezujejo večkratne izkušnje prostovoljnega dela v Ugandi. Uganda nas je napolnila z doživetji in novimi spoznanji. Vse to želimo prenašati naprej, zato predvsem otrokom v vrtcih, osnovnih šolah in srednjih šolah skušamo približati svet njihovih vrstnikov v Ugandi, pa tudi v ostalih afriških deželah in tako pripomoči k vzgajanju strpnosti, spoštovanju drugačnosti, spoštovanju lastne in tujih kultur ter k mednarodnemu sodelovanju in medkulturnemu dialogu. Za več informacij se lahko obrnete na info@edirisa.si.

Na delavnicah predstavimo tudi izdelke, ki so jih naredili otroci v Ugandi, žogo, risbice, knjižice zgodb, različne instrumente in ročne izdelke, ter kratke filmčke o življenju pri njih ter še nekatere druge zanimive predmete.

Med otroki v Ugandi in otroki v Sloveniji pa potekajo tudi dopisovanja in pisma so na obeh straneh vedno nestrpno pričakovana …

Šole, vrtci ali druge organizacije, ki želite, da pridemo del Ugande predstaviti tudi k vam, ste vabljene, da se nam oglasite. Veseli bomo vašega vabila.

 

 

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s